Despre ComandosPaintball Club

Commandos paintball club este cel mai mare și cel mai dotat club de paintball din Repunblica Moldova. Clubul nostru oferă jucătorilor săi și oaspeților clubului un spatiu unic, comfortabil de joacă și relaxare.

La dispoziția DVS este pus un teren de joacă, cu o suprafață de 4 ha. Toate terenurile noastre sunt delimitate cu plasă specială protectoare, pentru ca bilele de vopsea să nu ajungă în afara terenului, unde ar putea cauza accidente, acest fapt le mai permite jucătorilor sa nu se interacționeze în timpul jocului cu alte echipe care joacă concomitent.

Fiecare teren în parte este echipat cu diferite obstacole bine amenajate, pe care participanții le folosesc pentru a se ascunde și care le asigură o diversitate mare a situațiilor de luptă.

Fiecare partidă de joc dureaza înjur de 10 minute, timp în care fiecare echipă trebuie să îndeplinească misiunea. Pe parcursului unei ture de paintball sunt mai multe partide de joc.

Luând în considerație faptul că în incinta clubului nostru sunt 4 terenuri diferite de joacă, fiecare teren își are specificul său și regulile după care se desfarșoară jocurile, care includ:

  • ClubAsig Castel – Apărarea sau atacare castelului
  • Viet Cong Village – Capturarea steagului
  • Chemical Alley – Eliminarea adversarilor
  • Bridge – Stramutarea obiectelor marcate
  • Sport Field – coming soon

Commandos paintball club activează de 7 ani pe piața de divertisment din Republica Moldova, fapt care a contribuit la formarea unei experiențe mari și acumularea unei baze de clienți care ne sunt fideli, care prețuiesc comfortul și ne aleg pe noi de fiecare dată când vor să se distreze la maxim și să petreacă timpul distractiv. Nu mai stați pe gănduri și veniți să vă testați abilitățile de luptător!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *