Despre ComandosPaintball Club

Paintball este un sport la care jucatorii participă individual sau în echipă. Scopul jocului este eliminarea adversarilor prin marcarea lor cu capsule – care sunt umplute cu un ameste colorat. Aceste proiectile sunt propulsate cu ajutorul unor arme cu aer comprimat, denumite marker.La impactul cu un obiect bila se sparge, iar conținutul se împarștie, astfel marcînd locul atins.

Acest joc este practicat și la nivel de sport profesionist, la fel paintball-ul este folosit și de către forțele de ordine și chiar în armată în scopuri de antrenament.

Commandos paintball club este cel mai mare și cel mai dotat club de paintball din Repunblica Moldova. Clubul nostru oferă jucătorilor săi și oaspeților clubului un spatiu unic, comfortabil de joacă și relaxare.

La dispoziția DVS este pus un teren de joacă, cu o suprafață de 4 ha. Toate terenurile noastre sunt delimitate cu plasă specială, pentru ca bilele de vopsea să nu ajungă în afara terenului unde ar putea cauza accidente, acest fapt ne le mai permite jucătorilor sa nu se interacționeze în timpul jocului cu alte echipe care joacă concomitent.

Fiecare teren în parte este echipat cu diferite obstacole bine amenajate, pe care participanții le folosesc pentru a se ascunde și care le asigură o diversitate mare a situațiilor de luptă.

Dat fiind faptul ca clubul nostru se află în pădure, jocurile pe astfel de terenuri vă permit să obțineți un cadru real, deoarece anume așa gen de terenuri sunt la mare căutare și crează o atmosferă de luptă și plasează jucătorul în mediu dorit, dînd astfel importantță și seriozitate jocului.

Luînd în considerație faptul că în incinta clubului nostru sunt 4 terenuri diferite de joacă, fiecare teren își are specificul său și regulile după care se desfarșoară jocurile, care includ:

  • ClubAsig Castel – apărarea sau atacare anumitor zone
  • Viet Cong Village – Capturarea steagului
  • Chemical Alley – Eliminarea adversarilor
  • Bridge – Stramutarea obiectelor marcate
  • Sport Field – coming soon

Fiecare partidă de joc dureaza 10 min, timp în care fiecare echipă trebuie să-și elimine adversarii.Pe parcursului unei ture de paintball sunt mai multe partide de joc.

Commandos paintball club activează de 7 ani pe piața de divertisment din Republica Moldova, fapt care a contribuit la formarea unei experiențe mari și acumularea unei baze de care ne sunt fideli care prețuiesc comfortul și ne aleg pe noi de fiecare dată cînd vor să se distreze la maxim și să petreacă timpul distractiv. Nu mai stați pe gănduri și veniți să vă testați abilitățile de luptător!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *