FAQ

Mai intâi de toate trebuie să aveți o echipă formată din minim 10 jucători, în cazul în care nu aveți echipă proprie ne telefonați pe noi și încercăm să vă găsim o altă echipă cu care am putea să vă unim, astfel  formând un colectiv mai mare.

Numărul minim de jucători intr-o echipa trebuie să fie de 10 persoane ( 5X5), numărul maxim pentru o echipă este de 150 persoane ( în acest caz se organizează un turneu între echipe).

După ce aveți o echipă bine formată, vă apreciați cu ziua în care doriți să organizați jocul și ora la care începem evenimentul. Ora de începere a jocurilor depinde de ziua în care doriți să jucați , de luni pînă vineri organizatorul poate să-și aleaga orice oră dorită începînd cu 10:00 pînă la 18:00. Dacă  jocul are loc în weekend atunci există 3 blocuri diferite, primul tur începe la ora 9:30 sau 10:00 pînă la 13:30, al doilea tur începe la ora 14:00-17:30 și al treilea tur începe  la 18:00 pînă la 20:30.

După ce v-ați apreciat cu echipa, data și ora, ne telefonați pe noi pentru a face rezervarea. Rezervarea facută la telefon se consideră una preventivă și trebuiește confirmată prin achitarea unui avans.

Avansul pentru joacă constituie cîte 100 lei pentru fiecare persoana și poate fi achitat atît în Chișinău la office-ul nostru din Chișinău , cât și la terenul din pădure.

Este un moment foarte important în ceia ce privește avansul, atunci cînd se achită minimal pentru 10 persoane avansul de 1000 de lei, iar la joaca din 10 de prezintă doar 5 sau doar 7 jucători (adică nu este o  prezență toatală a echipei) în acest caz pentru cei care nu s-au prezentat la joacă, avansul de cîte 100 lei/persoană  nu se restituie ( acești bani se opresc ca penalitate).

De exemplu pot fi cazuri în care la joaca s-au înregistrat 13 jucatori și cineva din ei nu este sigur dacă o sa fie present sau nu,  în acest caz organizatorul poate achita avans pentru 10, iar noi o sa ne notăm ca la joaca posibil vor fi prezenti 13 jucători. Atentie: Decalajul intre avansul achitat și rezervarea facută pentru un număr stabilit de jucatori nu poate depași 5 persoane!

La terenul nostrum de joaca puteți ajunge cu :

  • Mașina proprie.
  • Taxiul ( costul din Chișinău pînă la Commandos este în jur de 150-200 lei).
  • Rutiera Chișinau – Rădeni sau Chișinău – Țibirica (aceste rute le găsiți de la Gara centrală, însă acestă metodă nu este chiar comodă, deoarece dacă sunteți un numar mai mare de jucători, atunci pur și simplu nu o să încapă toți doritorii în microbus).
  • Microbus la comanda ( costa 500 lei tur-retur are o capacitate în medie de 18 -20 scaune, respectiv ar fi in jur de 27 lei pentru 1 persoană tur/retur ). Numere de telefoane ale persoanelor cu care conlucram le puteți cere de la adiministrație atunci cînd faceți rezervarea.

Atunci cînd mergeți la un meci de paintball trebuie să știți careva lucruri :

  • Cele mai interesante scenarii de joc au loc în padure și din acest considerent hainele în care veniti la terenul nostru trebuie să fie unele adecvate locului în care doriți să mergeți.
  • De obicei noi recomandăm clienților noștri în primul rînd să aibă cu ei apă plată de băut. Dat fiind faptul că jocul de paintball presupune un efort fizic, organizmul uman are nevoie de hidratare . Apă în vînzare găsiți și la clubul nostru.
  • Încălțămintea este o temă aparte atunci cînd vine vorba de pădure. Amintim că în echipamentul de bază nu este inclusă încălțămintea, din aceast considerent fiecare jucator vine cu încălțăminte proprie. Este preferabil ca jucătorul să fie încălțat în niște adidași nu din cei mai buni, deoarece jocurile au loc în pădure și este firesc sa fie pe jos careva crengi unde ați putea să vă deteriorați încățămintea. În cazul în care pe incălțăminte nimerește vopsea de la bile, atunci nu vă faceți probleme, deoarece vopseaua dată se spală foarte ușor și este absolut solubilă în apă.
  • Pentru cei care doresc să rămînă la teresa după joacă ar fi bine să aveți cu voi un tricou de schimb, ca să vă puteți schimba și să vă simțiți confortabil.
  • Dacă afară timpul este mai răcoros și echipa dorește să rămînă la Teresa dupa joc, ar fi binevenit sa aveți cu Dvs. O patură ca să vă puteți încălzi și poate careva jocuri sau ocupații care v-ar distra după ce o să luați masa. Aici ne referim la niste mingii de fotbal sau volei, poate un Frisbee sau un badminton. La Commandos exista un teren liber unde puteți să practicați toate aceste activități.
  • Cei care doresc un plus de siguranță în timpul jocului pot opta pentru o pereche de mănuși. Dacă doriți puteți lua în chirie de la noi mănușile (costul arendei lor fiind de 10 lei perechea, sunt mînuși speciale pentru paintball) sau puteți veni cu mînușile proprii de acasă, de construcție de iarnă, nu contează de care/ important este ca Dvs. Să vă simțiți comod.

Serviciile pot fi achitate cheș de către persoanele fizice.

Persoanele juridice pot achita prin transfer solicitînd un cont spre  plată atunci cînd fac rezervarea. Prețul prin transfer rămâne același și se elibereaza o factură fiscală. Atunci când achitarea are loc prin transfer suma totală se achită în avans.

Pe teritoriul clubului nostru copii pot juca începând cu 10 ani.

Da desigur, în cazul în care organizați o zi de naștere a copiilor dar părinții doresc să vadă cum decurge jocul sau să stea la teresă cu Dvs. Atunci fără nici o problemă  parinții pot savura un frigarui gustos între timp ce copii lor sunt pe “cîmpul de luptă” . La fel și în cazul maturilor, dacă bărbații au hotarât să iasă la distracție soțiile la fel se pot alătura și pot forma un “grup de suport“.

Important este ca decalajul dintre jucatori și spectatori să nu depășească 50 %.