60 minute
150 lei /persoană
60 minute
250 lei /persoană
90 minute
350 lei /persoană

Pentru un joc intens și plin de emoții aveți nevoie de o echipă formată din cel puțin 10 persoane. Jocurile se organizează doar în baza unei rezervări prealabile pentru a evita riscul legat de lipsa locurilor disponibile. Rezervarea se face telefonic la numărul 079071071 după ce ați făcut rezervarea prealabilă neapărat trebuie confirmată prin achitarea unui avans care constituie câte 100 lei de fiecare persoană (avansul minimal constituie 1000 lei – minim pentru 10 persoane/ în cazul în care la joc s-au prezentat mai puține persoane față de numărul pentru care sa achitat avansul – atunci banii pentru jucătorii care nu au venit se pierd).
Tarifele pentru un joc sunt următoarele:
240 lei/persoană – 250 bile + echipamentul (Reducere- 200 lei în zilele de luni până vineri/cu excepția zilelor de sărbătoare națională – echipa de minim 14 persoane )
340 lei/persoană – 500 bile + echipamentul (Reducere – 300 lei în zilele de luni până vineri/cu excepția zilelor de sărbătoare națională– echipa de minim 14 persoane)
380 lei/persoană – 500 bile + echipamentul + echipamentul PRO  (Reducere – 340 lei în zilele de luni până vineri/cu excepția zilelor de sărbătoare națională – echipa de minim 14 persoane)
Totodată cel care dorește să-și serbeze ziua de naștere la noi are posibilitatea să joace gratis în cazul în care vine cu o echipă formată din minim 12 jucători (OBLIGATORIU DE PREZENTAT UN ACT DE IDENTITATE PENTRU DEMONSTAREA ZILEI DE NAȘTERE).
Dacă ați terminat bilele sau vreți să fiți siguri că nu veți rămâne fără muniție în plină luptă, puteți procura bile suplimentar, costul cărora este de 240 lei – 500 bile suplimentare sau 50 lei – 100 bile.
Fiecare echipă care alege clubul nostru, beneficiază inclusiv de o zonă special amenajată cu foișor sau terasă pentru a vă odihni după joc și a prepara un frigărui gustos în inima pădurii.
Alege clubul nostru și vino să-ți faci plinul de adrenalină împeună cu prietenii tăi.
Te așteptăm cu drag!!!

*Persoanele care nu au atins vârsta de 18 ani, sunt obligate să fie însoțite de părinți sau de un matur care își asumă responsabilitatea pentru ei.

Totodată aveți posibilitatea să achiziționați un card cadou pe care să îl oferiți persoanei dragi