Terase

Fiecare echipă care alege să organizeze un  joc pe teritoriul clubului Commandos, poate beneficia de un loc gratuit la terasă, unde are posibilitatea să pregătească bucate la grătar sau să se odihnească după jocul de paintball.

Pe teritoriul clubului există două tipuri de terase:

  • Private care pot fi închiriate
  • Comune care sunt gratuite

Terasa privată – reprezintă o zonă sub formă de foișor cu o capacitate de max. 15 persoane, costul căruia constituie 500 lei, în acest preț este inclusă terasa propriu-zisă și accesoriile BBQ ( grătar, plasă, ace, evantai pentru grătar și clește pentru carne).

Zona BBQ Comună – este o terasă mare  care are o capacitate totală de 200 persoane. De aceste  locuri la terasă pot beneficia GRATUIT absolut orice echipă care vine să joace paintball pe teritoriul clubului nostru. Zona de odihnă gratuită include: mese, scaune și umbrele după caz. Nu Vă faceți griji privitor la alte echipe care deja se afla pe teritoriul acestei terase, mesele sunt amplasate într-un mod în care oamenii să nu se intersecteze și să existe spațiu suficient intre mese. Accesoriile BBQ nu sunt incluse în această obțiune, însă puteți veni cu ele de acasă sau le puteți închiria de la noi, prețul accesoriilor este de 100 lei și include: grătar, plasă, ace, evantai pentru grătar și clește pentru carne, cei care doresc să achiziționeze lemne, pot face acest lucru achitând 70 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *