next tournament

Party & Team Building

Dacă doriți să organizați o petrecere pe cinste,fie o zi de naștere, team buildin sau o petrecere a burlacilor, atunci Commandos este locul ideal de organizare a unui astfel de eveniment.
Așa cum terenul nostru este situat în inima pădurii, veți avea oparte nu doar de paintball, dar și de aer curat și peisaje pitorești care înconjoară terenul nostru.
Avînd un teritoriu foarte mare, cubul nostru oferă tuturor jucătorilor și oaspeților săi zone de odihnă, care includ foișoare și terase în care dvs. Puteți să vă odihniți după joacă, preparînd ceva gustos la grătar, aceste terase se oferă absolut gratuit tuturor echipelor.
În atenția companiilor care vor să organizeze un team building distractiv și memorabil, pentru angajații săi, aducem la cunoștință faptul că oferim fiecărui client corporativ, tot setul de documente necesar pentru companie, iar plata serviciilor poate fi efectuată i prin transfer.
Noi vă punem la dispoziție o gamă largă de echipamente și accesorii, antrenori profesioniști, un staff prietenos și experimentat gata să vă deservească în orice clipă.
Încredințaține petrecere dvs.. iar noi vom avea grijă ca ea să fie plină de adrenalină și momente de neuitat.
Capacitatea totală este de 100 persoane. Sunați acum pentru a face o rezervare.
 

IMG_20151110_173514

IMG_20151110_173536

IMG_20151110_173555