Echipament de joaca

1. Masca de protectie

Terenul nostru iti pune la dispozitie modelul Jt Flex 8 Full Coverage.
Masca de protecție este special concepută pentru jocul de paintball încît să reziste la impactul bilelor indiferent de distanța de la care se trage.
Corpul maștii este confecționat dintr-un material plastic foarte rezistent, modelat după conturul feței și cel mai important beneficiu al mastilor noastre, este faptul ca protejează toată suprafața capului de lovituri, doar noi avem in arsenal astef de maști.

Aceasta poate fi purtată confortabil și de cei care au ochelari, oferindu-le aceeași protecție în timpul jocului.
În fiecare pauză masca trebuie curațată obligatoriu pentru a nu impiedica vizibilitatea în timpul partidei.

2. Harness cu tuburi de rezervă

Cand te afli in puctul culminant al luptei, ultimul lucru care ai fi dorit sa ti se intample, este sa ramai fara bile de vopsea. Cu ajutorul trusei speciale poti avea cu tine aditional 400 de bile cu care poti usor reincarca arma si continua batalia.

3. Combinezon

Una din partile distractive a unui joc de paintball este procesul de echipare, mai ales atunci cand te imbraci complet de parca ai fi un luptator din trupele speciale. Unul din elementele principale ale echiparii reprezinta combinezonul. Acesta poate fi din mai multe texturi fie complet negru fie camuflate. Acesta protejeaza jucatorul de praf si de vopsea. Combinezonul este de diferite marimi astfel ca fiecare jucator sa-si gaseasca unul pe masura lui. Totodata, combinezonul pentru jocurile paintball este dotat cu un dispozitiv care asigura intrarea si iesirea rapida din acesta si buzunare pentru diferite necesitati.

4. Vesta de protectie

Vesta de proteție oferă o extra- protectie ( față – spate) prin faptul că este confeționat dintr-un material rezistent la lovituri ușoare.
Se ajustează pe orce tip de talie, indiferent de greutate și înălțime, rapid printr-un sistem sigur de prindere (velcro).

Se poartă sub combinezon sau uniforma militară și nu incomodează jucătorul în timpul jocului, indiferent de căt de activ este acesta pe teren.
E de preferat ca vesta să fie îmbrăcată peste un tricou sau un articlo de îmbracăminte pentru a oferi un comfort termic obtim.

5. Mînuși speciale pentru paintball

Mînusile de paintball sunt considerate un alt articol care trebuie de purtat în timpul jocurilor.

Ele au o protecție din plastic în zona exterioară a palmei și elemente de întarire în zona palmară și a degetelor.

În timpul unei partide de paintball, mîinile sunt de multe ori atinse de bile deoarece sunt poziționate pe centrul corpului susținînd arma. Mînușile nu intră în echipamentul de bază, dar pot fi luate în chirie cu 10 lei, în stoc avem diferite marimi pentru ca clienții noștri sa se simtă comfortabil in timpul jocului.

6. Markerul

Armele de paintball sunt semi-automate (o apăsare pe trăgaci = o bilă trasa), marca Inferno MK2.

Ca mod de propulsie a bilelor se folosește aerul comprimat a carui proprietati oferp o acuratețe corespunzătoare spre deosebire de dioxidul de carbon, mai pretențios la temperaturi joase.

Numărul de bile care poate fi trimis spre o țintă este determinat de rapiditatea cu care vei apăsa trăgaciul.

Dar înainte de a te bucura că ținta este eliminată trebuie să te gîndești și la o mică strategie de a-l elimina cu o economie de „munitie”, nu?

7. Butelia cu Presiune

Butelia este componenta „armei” și este echipamentul care asigură presiunea prin care bilele sunt propulsate din armă spre orice țintă aflată în teren.
Corpul buteliei este confectionat din aluminiu, pentru o greutate redusă a markerului în timpul jocului.

La începerea unui joc, personalul administrativ se va îngriji ca butelia atașată armei tale să aibă suficientă presiune pentru ca aceasta să functioneze perfect. În fiecare pauza, instructorii vor verifica atent presiunea din butelie.

8. Încărcătorul pentru bile

Indiferent de pachetul standard ales de tine ce conține între 250 si 500 bile, vei pleca la „razboi” cu 200 bile care reprezintă capacitatea maximă, standard a acestui încarcător.

Încarcatorul are capacul transparent și corp din plastic rezistent ceia ce-ți premite sa nu iți faci griji pentru loviturile din timpul jocului asupra lui, nu este recomandat sî agiți prea tare acest încărcător pentru a evita spargerea bilelor în interior.

EquipmentAlt