next tournament

Booking & Price

Terenul functionează doar pe bază de programare. Penturu a organiza o joacă, este necesar să sunați la numărul indicat pe site.
Mai întîi de toate este necesar să vă apreciați cu ziua și ora la care doriți să faceți înregistrarea ( sîmbata și duminica la teren se organizează două jocuri, primul începe la orele 10:00 și al doilea joc începe la orele 14:00 ). După care este necesar să verificați disponibilitatea dății, sunînd la nr. 079071071, după ce ați stabili cu administratorul clubului ziua și ora la care va avea loc evenimimentul, trebuie să achitați un avans pentru joacă (avansul spre achitare constituie 100 lei pentru fiecare persoană care este inclusă în lista Dvs, este foarte important să vă preîntîmpinați echipa, că în cazul în care cineva din ei nu se prezintă la joacă, avansul pentru cei care nu au venit nu se restituie). Dupa achitare avansului, bronarea Dvs este aprobată de către administrație.
Persoanele care nu au atins vîrsta de 18 ani, obligatoriu trebuie să fie însoțițe de păriți sau de un matur care să poarte răspundere pentru ei.
Tarifele pentru o zi de aventură sunt următoarele:

  • 230 lei/ persoană- în preț este inclus tot echipamnetul necesar pentru joacă și 250 bile.
  • 330 lei/ persoană – în preț este inclus tot echipamentul necesar pentru joacă și 500 bile.

În cazul în care ai terminat bilele și vrei să mai joci, sau vrei să te asiguri că nu rămîi fără amuniție în pină luptă, poți procura bile adiționale care se vînd la preț de :

  • 230 lei – 500 bile
  • 50 lei – 100 bile